top-img
paper2

PRO.PR Interactive seminar 2015.

Specijalizirana agencija za komunikacijski menadžment, Apriori World iz Zagreba već punih 14 godina uspješno organizira PRO.PR konferenciju, jedinstveni edukacijski događaj na kojem okuplja vodeće regionalne i svjetske komunikacijske stručnjake

Na tragu svoje misije o važnosti ulaganja u znanje i cjeloživotnog obrazovanja, agencija je lansirala program edukacije PRO.PR Interactive. U sklopu ovog programa, osim svima poznate PRO.PR konferencije, organiziraju se i jednodnevni seminari namijenjeni svima koji su zaposleni u odjelima komunikacije u privatnom i javnom sektoru. 
 
Nakon što je prošle godine u listopadu u Zagrebu održan jednodnevni seminar na temu komunikacija u financijama i bankarstvu, ove godine će se PRO.PR Interactive seminar održati i u Sarajevu.
 
Jednodnevni PRO.PR Interactive seminar održat će se 18. rujna 2015. u hotelu Hollywood u Sarajevu, a svoja će predavanja održati ugledni stručnjaci iz regije i Europe, specijalizirani za komunikaciju u javnoj upravi,  bankarstvu, IT sektoru, brend menadžmentu, farmaciji i medijima. Program seminara bit će objavljen krajem lipnja, a za kotizacija s uključenim ručkom stoji svega 160 KM. 
 
Izvrsna je to prilika za bosansko-hercegovačke komunikacijske stručnjake da prošire svoje znanje i saznaju sve o najnovijim trendovima komuniciranja u svim sektorima. 
 
Za više informacija: propr@aprioriworld.com