top-img
paper2

PR ARENA Balkans Student Public Relations Conferece

PR ARENA Balkans Student Public Relations Conference će se održati u Banja Luci 7. studenog 2015. godine na Banja Luka College-u

Cilj PR ARENE, konferencije za studente o odnosima s javnošću je da kroz primjere iz prakse educira studente o ulozi odnosa sa javnošću u različitim sferama društva, te im kroz predavanja i okrugli sto približi njihovu buduću struku. 
 
Ključna ideja je ponuditi studentima više znanja o odnosima s javnošću nego što to dobivaju na svojim fakultetima, na temeljima praktičnih primjera i trenutnim izazovima u PR-u. 
 
Misija konferencije je omogućiti svim osobama koje se bave ili se planiraju baviti profesionalnom komunikacijom sticanje novih znanja i vještina na području odnosa s javnošću i komuniciranja. S tim ciljem na umu, ulažemo mnogo energije da bismo našim sudioncima osigurali najbolje stručnjake sa najrazličitijim iskustvima.
 
Vizija naše konferencije je povezati i ujediniti pojedince i organizacije koje smatraju da su odnosi s javnošću suvremen način interakcije, komunikacije i ostvarivanja suradnje te podizanja razine inovativnosti i profesionalnosti struke razmjenom ideja i iskustava.
 
Predavači i edukatori na PR ARENI su priznati stručnjaci iz ovog područja, teoretičari, kao i oni koji uspješno rade u PR odjelima svojih kompanija, te kao takvi studentima prenose svoja praktična iskustva i izazove sa kojima se radeći svoj posao svakodnevno susreću.
 
Konferencija će osim teorijskog znanja i praktičnog znanja stručnjaka iz vodećih svjetskih kompanija i javnih sektora omogućiti svim studentima sudionicima priliku da se upoznaju, druže te ostvare poslovne kontakte koji će im u budućnosti biti od velike koristi za posao kojim se žele baviti. 
 
Kroz ovaj projekt također želimo probuditi svijest i potrebu mladih ljudi za neformalnom edukacijom  te umrežavanjem sa svojim vršnjacima iz susjednih zemalja.
 
Za više informacija slobodno se javite na mail: prarena@aprioriworld.com 
 

 

PR Arena Balkans Student Public Relations Conferece will be held in Banja Luka, Bosnia and Herzegovina on November 7 at Banja Luka College

The PR Arena Balkans Student Public Relations Conferece is established with an aim of introducing public relations students about practical examples in  PR profession.  
 
Mission of the Conference is to provide an opportunity to learn, for all those who are planning to work as a professional communicator. Therefore, we want to ensure the best lecturers for our students. 
 
Vision of the Conference is to unique and connect individuals and organizations who consider public relations as a modern and interactive profession which raises level of the inventions and professionalism.
 
The PR ARENA lecturers are prominent communication experts: practitioners and theoreticians.
 
So far, more than 1500 students  from Bosnia and Herzegovina and SEE region have participated on PR ARENA Balkans Student Public Relations Conferece. 
 
Besides its educational character,  PR Arena gives  to students an opportunity for networking with their colleagues from other countries but also getting new business connections that will be very useful for them in  future. 
Within this conference, we would like to raise student awareness about possibilites of unformal education. 
 
For more info please contact us: prarena@aprioriworld.com