top-img

Projekti

paper2

Vlastitim idejama stvorili smo projekte koji su povezali različite ciljne skupine i ostvarili društveno korisnu ulogu u vremenu i prostoru u kojem su nastali

PRO PR Awards

Nakon analize svjetskih, europskih i nacionalnih programa nagrađivanja strukovnih udruženja za odnose s javnošću, došli smo do zaključka da ne postoji program nagrađivanja stručnjaka kao pojedinca, koji se bave odnosima s javnošću ili su dio komunikacijskih procesa, a koji doprinose razvoju struke odnosa s javnošću.

Slavonika

Kroz povijest, loš odnos prema poljoprivrednicima, selu i poljoprivredi doveo je ovu ekonomski i gospodarski važnu granu na sami rub propasti pa je do danas ona najveći neiskorišteni potencijal ovih prostora.

Agro Startup

Misija ovog projekta je poljoprivrednoj, financijskoj i utjecajnoj javnosti predstaviti nove vrijednosti i nova rješenja koja mogu stvoriti nove mogućnosti kroz edukacijsku i promotivnu točku temeljenu na znanju.

FOCUS konferencija

Zemlje jugoistočne Europe tijekom tranzicijskog procesa suočile su se s brojnim promjenama. Danas, zbog sve većeg utjecaja tehnologije, proces komunikacije ovisan je o brojnim digitalnim platformama, a nove generacije različito percipiraju i koriste komunikacijske alate.